Om LHFENCE

Vores virksomhed er funderet på innovation og nytænkning.
Vi er den foretrukne leverandør til alle der har brug for færiste, og vi leverer til alle behov.
Fra den private landmand til de helt store vejprojekter.

Hvem er vi?

LHFENCE blev stiftet i 2010 af Lars Højgaard, som har en baggrund som maskiningeniør og projektleder, og en opvækst i hegnsbranchen.
Virksomheden holder til lidt uden for Aarhus, hvor al drift og produktion af stålfundamenter foregår. Derudover har vi betonelement-fabrik i Lemvig.

Hvad gør vi?

Vi er drevet af at gøre tingene smartere, og gøre arbejdsgangen lettere for vores kunder.
Vi er den foretrukne leverandør og sparringspartner til alle der har brug for færiste, hvad end det er private, hegnsfirmaer, entreprenører, eller offentlige projekter.
Vores seks forskellige færisttyper er udviklet til at dække alle typer behov, og vi er altid i gang med at udvikle det næste produkt som gør det endnu smartere, billigere og lettere for vores kunder.

Sortiment

Udover vores færiste, producerer vi også maskiner til montage af hegn, såsom vildthegnsudrullere, trådvinder og pælehammere.
Det kan du læse mere om på www.lhfence.dk .

Færist med stålfundament

Vores standard færist er vores mest solgte, som egner sig til større køretøjer, og på steder hvor færisten skal være i flere år.

Færist med betonfundament

Færisten med betonfundament egner sig også til større køretøjer, men bruges hvis der er krav om et betonfundament, typisk ved større anlægsprojekter.

Færist med heavy-duty betonfundament

Heavy-duty færisten med betonfundament er vores absolut stærkeste og overholder styrke- og dimensionskrav til alle typer anlægsprojekter.

Flytbar færist til alle køretøjer

Den flytbare færist egner sig til steder hvor behovet for en færist er midlertidigt. Den står direkte på vejen og kan flyttes med f.eks. frontlæsser.

Flytbar færist til terrængående køretøjer

Den flytbare færist egner sig til steder hvor behovet for en færist er midlertidigt. Den står direkte på vejen og kan flyttes med f.eks. frontlæsser.

Færist egnet til fodgængere

Denne færist er designet til steder hvor fodgængere og cyklister skal passere, f.eks. ved golfbaner og steder med offentlig adgang.

Vidste du at …

7

Forretninger sælger vores færiste i flere lande. Skal du være en af dem?

2010

Er det årstal vi fik vores virksomhed etableret i Danmark.

10

lande har vi solgt vores færiste til. Lige fra Sverige og Norge i nord til Mallorca i syd.

Vores kunder

Se nogle af vores kunder og projekter her