Færist med heavy-duty betonfundament

Vores absolut stærkeste færistsystem er designet på baggrund af ønsker fra kunder med de højeste krav. Færistene overholder derfor styrke og dimensionskrav fra både det Svenske Trafikværk men også fra vejbyggerier i bl.a. Tyskland.

Designet bygger på præfabrikerede betonelementer fremstillet af højstyrkebeton. Elementerne samles på stedet til den størrelse færist kunden netop har behov for. Konceptet er i bund og grund det samme som de andre systemer; samlebåndsproduktion der resulterer i lave priser.

Systemet er styrkemæssigt beregnet i henhold til Eurocode og vi kan tilbyde dynamiske akseltryk på over 24 t. Det vil med andre ord sige, at vi kan tilbyde færiste der kan klare de højeste broklassekrav fra nordeuropæiske lande, herunder selvfølgelig både tyske og svenske.
Hvis du vil læse mere om færistenes styrke og bæreevne, kan du klikke her.

Færisten er hurtig at samle, og der er mulighed for at kunne genåbne vejen allerede den samme dag som jordarbejdet startes. Betonelementerne kan leveres med kranbil, så det hele nemt kan løftes direkte på plads fra lastbilen.

Paddesikringssystem er indbygget i betonelementerne, så exitveje til dyrene er allerede indtænkt i designet. Trappen ”op i friheden” er støbt ind i betonelementerne.
Som standard leveres sidefundamentet med boltehuller til flangemontage af hegnsstolper. Hegnsstolperne til hegnet ved siden af risten (flangehegnet) kan derfor monteres direkte på betonelementerne, hvis dette ønskes.

Du kan finde information om vores færistes galvanisering og overfladebehandling her.
Du er også mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel.

LARS HØJGAARD
Salg & Konstruktion
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk