Færist med heavy-duty betonfundament

Vores absolut stærkeste færistsystem er designet på baggrund af ønsker fra kunder med de højeste krav. Færisten er godkendt til brug på offentlige veje i hele Nordeuropa, og overholder styrke og dimensionskrav fra bl.a. Trafikværket i Sverige og det danske og tyske vejvæsen.

Designet bygger på præfabrikerede betonelementer fremstillet af højstyrkebeton.  Konceptet er i bund og grund det samme som de andre systemer; samlebåndsproduktion der resulterer i lave priser, og som kan skaleres til den præcis den størrelse du som kunde har brug for. Elementerne samles på stedet, onsite, til den størrelse færist som der er bestilt.

Systemet er styrkemæssigt beregnet i henhold til Eurocode og vi kan tilbyde dynamiske akseltryk på over 24 t. Det vil med andre ord sige, at vi kan tilbyde færiste der kan klare de højeste broklassekrav fra nordeuropæiske lande, herunder selvfølgelig både tyske og svenske.
Hvis du vil læse mere om færistenes styrke og bæreevne, kan du klikke her.

Montering 

Færisten er hurtig at samle, og der er mulighed for at kunne genåbne vejen allerede den samme dag som jordarbejdet startes. Betonelementerne kan leveres med kranbil, så det hele nemt kan løftes direkte på plads fra lastbilen.

Som standard leveres sidefundamentet med boltehuller til flangemontage af hegnsstolper. Hegnsstolperne til hegnet ved siden af risten (flangehegnet) kan derfor monteres direkte på betonelementerne, hvis dette ønskes.

Exit til smådyr

Der er indbygget paddesikringssystem i betonelementerne, så exitveje til alle smådyre er indtænkt i designet fra start.
I alle betonelementerne er der 3 huller pr. meter som dyrene kan gå igennem, og i siden af færisten er der støbt en rampe som går op til 15 cm brede exithuller.
Hullerne i betonelementerne er placeret med en højde, så der kan falde blade og jord ned i færisten op til 36 cm. før hullet bliver dækket til. Dvs. der vil gå meget lang tid før færisten skal vedligeholdes for blade mv.

Du kan finde information om alle vores færistes galvanisering og overfladebehandling her.
Du er også mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel.

Kan en mindre færist også gøre det?
Så klik her og se en oversigt over alle vores færistetyper.

LARS HØJGAARD
Salg & Konstruktion
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk

Udvalgte cases

Færist med Heavy-Duty betonfundament

Trafikværket, Sverige

Heavy-duty færiste til Trafikverket, Sverige