Flytbar færist til alle køretøjer

Den flytbare færist er et godt valg til projekter med et midlertidigt behov for en færist, eller hvor behovet flytter sig fra sted til sted

Vores mobile færist, der egner sig til overkørsel af alle typer køretøjer, tager designmæssigt udgangspunkt i vores standard stålfærist. Den eneste forskel er at færisten ligger ovenpå jorden, og nemt kan flyttes efter behov.
Færisten er i de senere år blandt andet blevet brugt ifm. bekæmpelse og afværgelse af afrikansk svinepest, hvor myndighederne flytter ristene afhængig af hvor inddæmmingen skal ske.
Vi har solgt omkring 30 færiste til de tyske sundheds- og fødevaremyndigheder. (Bayerisches Landesamt für Gesundheit und Lebensmittelsicherheit (LGL), Pandemie-Zentrallager-Bayern (PZB) og til Sächsisches Staatsministerium für Soziales und Gesellschaftlichen Zusammenhalt).

Fundamentet er konstrueret så overkørselshøjden kun er 8 cm. Vi har skelet til Vejdirektoratets diagrammer over vejbump, og designet en færist med nogenlunde samme geometri. Hermed sikrer vi at alle normale køretøjer kan forcere færisten.

Færisten fastgøres ved hjælp af betonelementer der sikrer at færisten holdes på plads langs ujævne veje. De fleste veje er højere på midten end i siderne, og med vores design af færisten samt betonelementerne kan færisten stå stabilt på vejen.

Færisten består af de samme højkvalitetsplader som vi benytter til de andre stålfæriste, og alle komponenter i færisten er fremstillet i Danmark. Du kan læse mere om galvaniseringskvaliteten her.

Den mobile færist er ikke beregnet til vedvarende sikring. Hvis man har behov for vedvarende sikring, skal man benytte en af vores standard færiste. Du kan se en oversigt med alle vores færistetyper ved at klikke her.

Se billeder af den mobile færist herunder.

Udvalgte cases 

Flytbar færist

Delstat, Tyskland

Flytbar færist til bekæmpelse af svinepest

Sächsische Staatsministerium, Tyskland

Flytbar færist til bekæmpelse af svinepest

Pandemie-Zentrallager Bayern, Tyskland

Flytbar færist til bekæmpelse af svinepest

Landbrug i Sverige

Flytbar færist til alle køretøjer