Den flytbare færist er et godt valg til projekter med et midlertidigt behov for en færist, eller hvor behovet flytter sig fra sted til sted

Vores mobile færist, der egner sig til overkørsel af alle typer køretøjer, tager designmæssigt udgangspunkt i vores standard stålfærist. Den eneste forskel er at færisten ligger ovenpå jorden, og nemt kan flyttes efter behov.

Vi har konstrueret et fundament der gør at overkørselshøjden kun er 8 cm. Vi har skelet til Vejdirektoratets diagrammer over vejbump, og designet en færist med nogenlunde samme geometri. Hermed sikrer vi at alle normale køretøjer kan forcere færisten.

Færisten fastgøres ved hjælp af betonelementer der sikrer at færisten holdes på plads langs ujævne veje. De fleste veje er højere på midten end i siderne, og med vores design af færisten samt betonelementerne kan færisten stå stabilt på vejen.

Færisten består af de samme højkvalitetsplader som vi benytter til de andre stålfæriste, og alle komponenter i færisten er fremstillet i Danmark. Du kan læse mere om galvaniseringskvaliteten her.

Den mobile færist er ikke beregnet til vedvarende sikring. Hvis man har behov for vedvarende sikring, skal man benytte en af vores standard færiste. Vores standard færist med stålfundament, kan du læse mere om her.

Se billeder af den mobile færist herunder.

Udvalgte cases 

Flytbar færist

Landbrug i Sverige

Flytbar færist til alle køretøjer