Om LHFENCE og hvorfor vi endte med at lave færiste

Lars Højgaard, stifter af LHFENCE:
“Efter at være vokset op med forældre i hegnsindustrien og efter en uddannelse som maskiningeniør, stiftede jeg i 2010 firmaet LHFENCE, med ambitionen om at blive den foretrukne leverandør inden for hegnsmaskiner.

10 år, og rigtigt mange skitser og opfindelser senere – nogle gode og nogle mindre gode – er jeg stolt af at vi i dag kan kalde os førende leverandør af færiste.

Jeg begyndte at tegne på færisten i 2011, efter at have undret mig over at der ikke fandtes et smartere produkt på markedet. Dengang så den en anelse anderledes ud end den gør i dag. Jeg har løbende opdateret designet af færisten, for at sikre det bedst mulige produkt for vores kunder.

Hegnsmaskinerne, som det hele startede med, sælger vi også stadig. Dem kan du læse mere om her.

LARS HØJGAARD
Salg & Konstruktion
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk