Længere levetid og mindre miljøbelastning

Færistens galvanisering

Vores færiste er kendetegnet ved en galvanisering som er overlegen i forhold til den traditionelle, mere miljø-belastende varmgalvanisering.

Vores stålfæriste er designet med henblik på at undgå den dyre og miljømæssigt belastende varmgalvanisering. Dette sikres ved at benytte en revolutionerende ny type galvanisering, og dermed sparet kunden for unødige omkostninger. Der udover udleder vores design en væsentligt lavere mængde CO2, end traditionelle varmgalvaniserede færiste.

I designfasen af vores nyeste færistsystemer, har LHFENCE haft et samarbejde med flere af Europas største stålfabrikker, der har resulteret i anvendelsen af dette nye produkt siden 2018.

Lidt teknisk baggrundsviden:

Traditionel varmgalvanisering kan på standardstål, påføres i tykkelser på ca. 45 – 85 µm. Stålet dyppes i et 400 ºC zinkbad, efter at stålet er færdigbearbejdet/svejst. Metoden giver en del udfordringer med svingende lagtykkelser, urenheder i zinken, skævheder (spændinger i stålet), mv. Denne metode er desuden meget belastende for miljøet.

LHFENCE galvanisering påføres allerede på stålværket, hvor vores stålplader fremstilles. Dette resulterer i en renere zink og en zink der er meget mere hårdfør end zinken fra varmgalvaniseringen. Da LHFENCE galvaniseringen er mere hårdfør, kan vi også nøjes med et tyndere zinklag.

Jord har en særlig korroderende effekt på ståloverflader, men også her viser vores galvanisering en fordel. LHFENCE galvaniseringen har et konstant lavt zinktab over tid, hvor varmgalvaniseringens zinktab accelerer. Illustrationen herunder viser forskellen imellem varmgalvaniseret og LHFENCE galvaniseringen:

LHFENCE kontra varmgalvanisering


85 µm varmgalvaniseret overflade efter 12 timers salttågetest


35 µm LHFENCE galvanisering efter 12 timers salttågetest

Interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Færiste-typer

Vi tilbyder følgende seks typer af færiste

Skybrudsrist

Vores skybrudsrist er specialdesignet til at optage store mængder vand under ekstreme vejrforhold,

Færist med heavy-duty betonfundament

Heavy-duty færisten med betonfundament er vores absolut stærkeste og overholder styrke- og dimensionskrav til alle typer anlægsprojekter.

Flytbar færist til alle køretøjer

Den flytbare færist egner sig til steder hvor behovet for en færist er midlertidigt. Den står direkte på vejen og kan flyttes med f.eks. frontlæsser.

Færist med stålfundament

Vores standard færist er vores mest solgte, som egner sig til større køretøjer, og på steder hvor færisten skal være i flere år.

Færist egnet til fodgængere

Denne færist er designet til steder hvor fodgængere og cyklister skal passere, f.eks. ved golfbaner og steder med offentlig adgang.

Færist med betonfundament

Færisten med betonfundament egner sig også til større køretøjer, men bruges hvis der er krav om et betonfundament, typisk ved større anlægsprojekter.

Flytbar færist til terrængående køretøjer

Den flytbare færist egner sig til steder hvor behovet for en færist er midlertidigt. Den står direkte på vejen og kan flyttes med f.eks. frontlæsser.