Professionelle, modulopbyggede færistløsninger

Vores design af færiste er optimeret ift. maksimal holdbarhed og konkurrencedygtige priser til både landmanden og store anlægsprojekter.

I 2013 lancerede vi den første modulopbyggede færist, og leverer nu færiste i hele Nordeuropa. Vores færiste er blevet førstevalg for mange, ikke mindst pga. den høje kvalitet, den yderst konkurrencedygtige pris, samt den lave fragtomkostning, når den fragtes i moduler, der samles på stedet.

LARS HØJGAARD
Salg & Konstruktion
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk

Ønsker du en pris?
Udfyld formularen og vi kontakter dig

Fra den private landmand til de helt store vejprojekter

LHFENCE blev stiftet i 2010 af Lars Højgaard, som har en baggrund som maskiningeniør og projektleder, og en opvækst i hegnsbranchen.

Virksomheden holder til lidt uden for Aarhus, hvor al drift og produktion af stålfundamenter foregår. Derudover har vi betonelement-fabrik i Lemvig.

Skybrudsrist

Vores skybrudsrist er specialdesignet til at optage store mængder vand under ekstreme vejrforhold,

Færist med stålfundament

Vores standard færist er vores mest solgte, som egner sig til større køretøjer, og på steder hvor færisten skal være i flere år.

Færist med betonfundament

Færisten med betonfundament egner sig også til større køretøjer, men bruges hvis der er krav om et betonfundament, typisk ved større anlægsprojekter.

Færist med heavy-duty betonfundament

Heavy-duty færisten med betonfundament er vores absolut stærkeste og overholder styrke- og dimensionskrav til alle typer anlægsprojekter.

Flytbar færist til alle køretøjer

Den flytbare færist egner sig til steder hvor behovet for en færist er midlertidigt. Den står direkte på vejen og kan flyttes med f.eks. frontlæsser.

Flytbar færist til terrængående køretøjer

Den flytbare færist egner sig til steder hvor behovet for en færist er midlertidigt. Den står direkte på vejen og kan flyttes med f.eks. frontlæsser.

Færist egnet til fodgængere

Denne færist er designet til steder hvor fodgængere og cyklister skal passere, f.eks. ved golfbaner og steder med offentlig adgang.

Vidste du at …

7

Forretninger sælger vores færiste i flere lande. Skal du være en af dem?

2010

Er det årstal vi fik vores virksomhed etableret i Danmark.

10

lande har vi solgt vores færiste til. Lige fra Sverige og Norge i nord til Mallorca i syd.

Udvalgte cases

Vi har hjulpet mange forskellige brancher